Rulada din carne de porc

de adnas54 in Porc, 9 Mar 2010 | 12911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg. porc
  • 150 gr. carne tocata + 1/2 ceapa
  • 1/2 cutie de ciuperci taiate
  • 1 buc morcov
  • 2  buc castraveti murati
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura condimente pentru porc
  • 1 lingura salvie
  • sare, piper, boia
  • 2 oua
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

Carnea de porc se taie astfel incat sa rezulte un dreptunghi, care sa se poata rula. Aceste se uniformizeaza prin batere, ca la paneuri. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Morcovul, ardeiul rosu, castraveti se taie fasi subtiri. Din cele doua oua se face o omleta.

Carnea se intinde pe o folie de aluniniu unsa cu margarina si se incepe asezarea compozitiei. Se intinde intai mustarul peste carne, apoi se presara salvia si condimentele de porc. Se continua asezarea ciupercilor, fasiilor de morcov, ardei, castravete. Sarea, piperul si boiaua se adauga dupa gust. Se adauga omleta. Se ruleaza folosindu-ne si de folia de aluminiu.

Se aseaza intr-o tava in care se adauga putina apa, adaugand cand scade. In functie de cuptor se lasa cca. o ora. Se deschide folia de aluminiu si se mai lasa 15-20 min sa capete culoare. Cand s-a racit putin se taie in felii si se serveste cu garnitura de cartofi sau pilaf, insotite de muraturi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Teo 1

09.03.2010, 17:59

buna rulada si frumoasa!

adnas54 1

09.03.2010, 18:33

Teo si rocsi multumesc de aprecieri.

adasev12 1

26.08.2010, 14:30

ai scris la codimente carne tocata plus ceapa..dar nu ai mai specificat ce faci cu ea...poate revezi un pic reteta...mi-ar placea sa o fac si eu, dar am nedumeriri...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale speciale